Logo
Logo

Intresseanmälan Cybersecurity Academy Community

Vad roligt att du är intresserad av att gå med i vårt nätverk om IT, säkerhet och relaterade ämnen. Genom att anmäla sig här säkerställer du att du kommer att få mer information via mail om nätverket och inför att anmälan öppnar i slutet av oktober.

Nedan kan du läsa om den information vi har om nätverket just nu.

  Vad är nätverket?

Nätverket är en mötesplats för unga som har ett intresse för eller vill lära sig mer om cybersäkerhet, IT och teknik. Nätverket är både för dig som vill är intresserade av tekniken i sig, och för dig som är intresserad av hur tekniken kan göra skillnad. IT-säkerhet är viktigt för frågor som rör också hållbarhet, jämställdhet, politiska frågor och samhällsutveckling. 

Framförallt består nätverket av en Discord där vi delar tips och nyheter, och kan diskutera olika relevanta ämnen. Nätverket anordnar också events med jämna mellanrum för medlemmar. Det kan till exempel vara föreläsningar eller workshops digitalt eller på plats. 

Vem kan gå med i nätverket?

Cybersecurity Academy Community är ett nätverk för unga. Du som går i högstadiet eller gymnasiet kan gå med i nätverket. Du behöver ha fyllt 14 år.

Vilken nivå är innehållet anpassat för?

Nätverket kommer att ha events och inlägg för olika nivåer, åldrar och intresseområden. Vi kan till exempel ha events eller information både för dig som funderar på vilken gymnasieutbildning du ska välja, och för dig som håller på att söka universitetsutbildningar eller letar sommarjobb. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå med i nätverket då vi kommer att ha aktiviteter både för dig som är helt ny inom it-säkerhet, eller mer intresserad av ett samhällsperspektiv på säkerhet, såväl som aktiviteter på en lite mer avancerad nivå för dig som redan kan en hel del.

Kostar det att gå med?

Det kostar ingenting att vara med i nätverket eller att delta på någon av nätverkets events. Cybersecurity Academy finansieras av våra partners, och med uppdragsmedel från MSB. Därför är vår verksamhet alltid kostnadsfri för de som tar del av vår verksamhet.

KONTAKT Vid frågor är du välkommen att maila oscar.agestam@ungaforskare.se eller besöka hemsidan https://www.cybersecurityacademy.se för mer information. Det går också bra att följa vår sida på Facebook och Instagram - Unga Forskare.

Tid

Måndag 2023-08-28 15:10
till och med
Söndag 2023-11-12 15:10

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-11-12 15:10

Går du i högstadiet eller gymnasiet?

Här kan du lämna en kommentar eller annan information